top of page

OVER ERGOTHERAPIE SADIK

Door ziekte, lichamelijke en psychische beperkingen kunnen de meest alledaagse zaken als een obstakel worden ervaren. Dan is het goed om te weten dat er een ergotherapeut is die aandacht heeft uw beperking en samen met u op zoek gaat naar de juiste behandeling.

 

Bij Ergotherapie Sadik staat zelfredzaamheid en het behouden van de zelfstandigheid centraal. De focus ligt hierbij op de dagdagelijkse activiteiten zoals koken, tuinieren, het huishouden en uw mobiliteit binnenshuis of op uw werkplek. Dit doen we door middel van het geven van een op maat advies, het trainen van vaardigheden én het inzetten van preventieve hulpmiddelen bij u thuis of op uw werk.

Sadik_ergotherapie-02-scaled475d.jpg

Ergotherapie Sadik is een gevestigde praktijk aan de Simon Stevinweg en de Velperbuitensingel in Arnhem.
Binnen onze praktijk werken we vanuit het principe dat ergotherapeut en zorgvrager optimaal participeren en zo de best mogelijke resultaten behalen. Samen kijken we naar oplossingen en zoeken we mogelijkheden waaraan u misschien nog niet eerder heeft gedacht.

Onze praktijk werkt samen met alle zorgverzekeraars. Ook staan we goed bekend bij veel huisartsenpraktijken en andere zorginstellingen in Arnhem en omgeving. Meer informatie over ergotherapie en de verzekering vindt u hier.

Een goede communicatie tussen ergotherapeut, cliënt en (eventueel) mantelzorger of zorgmedewerker, is essentieel voor een optimale samenwerking. Bij onze praktijk is het dan ook mogelijk om een ergotherapeut toegewezen te krijgen die naast Nederlands ook Arabisch, Turks of Engels spreekt.

bottom of page